Meet The Founders

Brancoy Oy on nuorekas bränditoimisto, joka on erikoistunut verkkokauppaliiketoimintaan ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Luova, ketterä ja aikaansaava toimintapa mahdollista eri kasvuvaiheessa olevien yritysten monipuolisen palvelemisen. Brancoy on yritys, jossa kasvu on isketty DNA:han. Toimisto sijaitsee Jyväskylän ytimessä ja asiakkaat ympäri pohjoismaita.

Tekemisen pitää tuottaa arvoa. Partners not clients -ajattelu on yksi ydinarvoistamme. Inspiraatio ja parhaat ideat syntyvät yhdessä – luottamuksen ilmapiirissä. Olemme kiinnostuneita ihmisistä ja haluamme oivaltaa asiakkaan harjoittaman liiketoiminnan. Ymmärrys asiakkaan operaatiosta mahdollistaa oikeat työkalu- ja prosessivalinnat, joiden avulla varmistetaan yritysten markkinoinnin tarkoituksenmukaisuus ja tehokkuus. Kestävän kasvun ytimisessä on aina brändi, jonka luonne ilmentyy monikanavamarkkinoinnin välineillä.

Keitä olemme?

Brancoy on sekoitus rautaista kokemusta, nuorta innokkuutta ja tulevaisuuden talentteja. Yrityksellä on selkeät draivaajat sekä innostunut ja sitoutunut johtoryhmä, jota motivoi kasvu. Olemme saaneet kirittäjäksi ja omistajaksi myös Woolman Oy:n, joka on Euroopan suurin Shopify Partner. Yhdessä me opimme, haastamme ja kehitymme, sillä nopeasyklinen toimintaympäristö vaatii monialaista liiketoimintaymmärrystä.

Meet Our Founders


Samuli Ala-Kasari s. 1994 BBA

Toimitusjohtaja

’’Ikuinen oppiminen ja riittämättömyyden tunne on osa menestystä’’

Samuli omaa pitkän kokemuksen myynnin parista ja ”luukuttaminen” ovelta ovelle ei ole vierasta. Samuli on ikuinen oppia, jonka intohimona on yrittäminen ja yritysten kasvu. Häneltä löytyy myös kyky havainnoida sekä löytää oikeat ratkaisut ja jalkauttaa ne tehokkaasti kaikki osapuolet huomioiden. Järjestelmällisen työskentelyn lisäksi Samuli tunnetaan osaavana ja sympaattisena johtajana, joka ei pelkää päättömiäkään haasteita.

Arttu Hietala s. 1998 BBA (Hallituksen Puheenjohtaja)

Creative Director

 ’’Your Potential is what is your mindset’’

Arttu on energinen innostaja ja nuoresta iästä huolimatta omaa monen vuoden kokemuksen yrittämisestä. Hän on myös yrittäjäperheen lapsi, jonka kasvualustana on ollut yrittäjämäinen asenne. Nuorena hankitun yrittäjäkokemuksen kautta hän ymmärtää liiketoiminnan realiteetit. Artun utelias mieli ja luova ajattelua synnyttävät nopeita, raikkaita ja omaperäisiä ratkaisuja, joiden jalkauttaminen hoidetaan tehokkaasti innostuvien ihmisten ympäröimänä.

Toni Kivilahti S. 1980 BBA

’’Kokonaisuuksien hahmottaminen mahdollistaa arvoa tuottavan liiketoimintamallin syntymisen”

Toni tunnetaan analyyttisenä, innostavana ja ihmisläheisenä johtajana, jonka intohimona on erilaisten liiketoimintamallien rakentaminen. Toimiessaan Scanburger-ketjun ketjujohtajana hän on kerryttänyt osaamistaan myös franchising -liiketoiminnasta. Konseptisuunnittelutoimiston operatiivisena johtajana hän on päässyt luomaan ja kehittämään monia suomalaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä. Tällä hetkellä Toni toimii lähes 100 henkilöä työllistävän Barot’s -ketjun toimitusjohtajana.

Juha Harju s. 1968 KTM, IT

“The goal in life is not to live forever. The goal in life is to create something
that does.”

Juha on intohimoinen ja auttavainen kasvuyrittäjä, jolla on vankka kokemus kasvujohtamisesta.  Hän myös pitkänlinjan IT-osaaja, joka kasvatti Descom Oy:n yli 250 henkilön verkkokauppatoimittajaksi. Nyt Juha johtaa Suomen kovimpiin IT-kasvuyrityksiin kuuluvaa Woolmania, joka auttaa eurooppalaisia brändejä menestymään digitaalisessa kaupankäynnissä.

Elias Sarajärvi s. 1970

’’Luovuus ja intohimo erilaisten konseptien kehittämiseen on aina ollut tekemiseni ytimessä.’’

Elias on pitkänlinjan yrittäjä, innostaja ja innovaattori. Pienestä Etelä-Lapin kunnasta ponnistaen hän on luonut Suomeen yli 100 ravintolan Scanburger-ketjun. Nykyään Elias vaikuttaa Barot’s -ketjun perustajaosakkaana ja vastaa tämän fast casual -ketjun konseptiikasta. Elias on tunnistettava persoona laajassa yrittäjäverkostossaan.

Markku Tuomaala S. 1967

”Idean pitää olla niin kantava, ettei sitä tarvitse romuttaa aloituksen jälkeen.” 

Markun yrittäjäjuuret ulottuvat aina vuoteen 1982, jolloin ensimmäiset puiset lasten leikkikalut näkivät päivänvalon. Ajansaatossa tästä opettajaisän harrastuksesta kasvoi kaikkien tuntema Puuilo-tavarataloketju. Markku toimi yrityksensä toimitusjohtajana 30 vuotta ja luotsasi halpakauppaketjusta kymmeniä tavarataloja käsittävän vähittäiskauppatoimijan, jonka osake löytyy Helsingin pörssin päälistalta. Nykyään Markku toimii hallitusammattilaisena ja sijoittajana.

Yritykset: 

Puuilo, Barots, Woolman, Brancoy

Kiinnostuitko?