Barot's - pääosassa asiakaskokemus ja mieleenpainuva brändi

Barot’s on suomalainen fastcasual -ketju. Ravintolat tarjoavat fine dining-tasoisia makuelämyksiä pikaruokamaiseen tyyliin. Yrityksen toiminta pohjautuu asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen. Laadukkaat tuotteet, ajanmukaiset ravintolat, monikanavaiset ratkaisut ja tehokas operointi ovat mahdollistaneet uudenlaisen ravintolaketjun syntymisen.


Mistä aloitimme?


Aloittaessamme yhteistyön Barot’s ravintoloita oli Suomessa kahdella paikkakunnalla. Ketjun vahvuuksia ovat ravintola-alan asiantuntijuus, erinomainen tuote sekä selkeä ja kunnianhimoinen visio: tehdä ketjusta kansainvälinen. Barot’s tarvitsi nuorekasta kumppania sekä teknistä toteuttajaa kasvun ja kansainvälistymisen tueksi


Mitä olemme tehneet?


Barot’s on avannut vuoden 2022 alkupuoliskolla neljä uutta ravintolaa. Yhteistyön myötä yritys on pystynyt kasvamaan koronapandemiasta huolimatta.

Brancoy on ollut keskeisessä roolissa Barot’s- brändin tarinallistamisessa. Olemme yhdessä asiakkaan kanssa etsineet heille sopivat vaikuttamisen keinot ja toteuttaneet niitä yrityksen arvovalintoihin perustuen.

Yhteistyömme tulokset näkyvät brändin visuaalisessa ilmeessä, tuotekuvissa, nettisivutoteutuksena sekä ravintolan yleisilmeessä. Olemme vaikuttaneet myös kohderyhmävalintoihin ja tuottaneet ratkaisuja kohderyhmien tavoittamiseksi.


”Tänä päivänä Brancoy on meidän strateginen kumppanimme. Oli tärkeä löytää yhteistyötaho, joka pitää meidät trendien aallonharjoilla sekä pystyy tarjoamaan nopeat ja modernit vaikuttamisen keinot.''

Kiinnostuitko?