Gaura Pearls - Aitoja helmikoruja monikanavaisesti Shopify -alustalla

Gaura Pearls on suomalainen aitoja helmikoruja maahantuova sekä valmistava korubrändi. Korut ovat valmistettu valikoiduista ekologisista ja kestävistä luonnonmateriaaleista, jolloin korujen suunnittelussa korostuu skandinaavisessa hengessä luotu ajaton kauneus sekä pitkäikäisyys.

Shopify mahdollisti Gaura Pearlsille ketterän sivuston kehittämisen sekä monikanavaisen myynnin usein päivittyvälle tuotelistaukselle.

Mistä aloitimme?


Gaura Pearls halusi uudistaa verkkokauppansa visuaalisuutta ja parantaa toiminnallisuuksia vanhasta Woocommerce -kaupasta Shopify -alustalle. Uudistustyön keskeisinä tavoitteina oli tuotteiden helppo hallinnointi, alustan kokonaisvaltainen kehittäminen sekä mahdollisuus tuotteiden jälleenmyynnille.


Ratkaisu


Alkutilanteessa halusimme lisätä ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnasta, siihen liittyvistä tavoitteista ja arjen käytänteitä. Osana projektia huomasimme, että tuotteiden hallintaa ja myynnin prosesseja tuli kirkastaa, jotta järjestelmä pystyisi tarjoamaan enemmän monikanavaisia myyntimahdollisuuksia kuluttajille ja jälleenmyyjille.

Toimme Gaura Pearls:n aiemmasta verkkokaupasta siellä olleet tuotteet, tilaukset, asiakkaat, sivut sekä blogit kaikkine tarvittavine tietoineen uudelle Shopify -alustalle. Loimme myös asiakkaan brändimielikuvan mukaisen asiakasystävällisen kaupan visuaalisen ilmeen sekä rakensimme kaupallisen ostopolun, jossa asiakkaan on helppo navigoida ja löytää haluamansa tuotteet nopeasti.

Yhtenä keskeisenä tavoitteena oli mahdollistaa myynti myös jälleenmyyjille. Rakensimme heille tarkoitetun salasanasuojatun sivuston, josta yritykset voivat tilata tuotteet jälleenmyyjäkohtaisella hinnastolla sekä tehdä ketteräst uusia tilauksia aiemman tilausdatan perusteella.

Kiinnostuitko?