Kolmella vaatemallilla yllään SUMMER NIGHT vaatemallistoa.

Uhana - Shopify mahdollisti yllätyksellisen asiakaskokemuksen

Uhana Design on suomalainen muotialan yritys, joka tunnetaan ainutlaatuisista ja ekologisista vaatteistaan. Yritys yhdistää perinteisen käsityötaidon moderniin muotoiluun, luoden kestäviä, elegansseja sekä yllätyksellisiä vaatekappaleita. Uhana Designin vaatteet heijastavat intohimoa ympäristöystävällisyyteen ja laadukkaaseen suunnitteluun, mikä tekee siitä arvostetun brändin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Services

OMNICHANNEL CUSTOMER UNDERSTANDING

OMNICHANNEL SUCCESS

SHOPIFY ja REPLATFORMING

Replatformingilla helppokäyttöisyyttä sekä nopeutta

Uhana Design päätti vaihtaa vanhan Woocommerce-alustastan Shopify -alustaan tavoitteenaan parantaa verkkokauppansa skaalautuvuutta ja helpottaa ylläpitoa. Hyvin suunniteltu liiketoiminta sekä tiivis yhteistyö mahdollisti ketterän replatformin-projektin, jolloin uusi verkkokauppa valmistui kuukaudessa. Projektin myötä Uhana on saavuttanut huomattavia etuja helppokäyttöisyyden ja sivuston nopeuden saralla. Uuden alustan avulla verkkokaupan käyttäjät nauttivat sulavammasta ostokokemuksesta, kun taas ylläpitäjille tarjoutuu helppokäyttöinen ja tehokas hallintapaneeli.

Tech partners

Shopify ja Klaviyo

Elegant & Unexpected Ostokokemus ja Design

Shopifyn valinnalla Uhana on onnistunut luomaan verkkokauppaansa elegantin ja odottamattoman ostokokemuksen. Verkkokaupan design ei ainoastaan heijasta brändin ainutlaatuista tyyliä, vaan se myös yllättää asiakkaat positiivisesti. Elegantit ratkaisut, harkitut yksityiskohdat ja visuaalisesti houkutteleva ympäristö tekevät ostamisesta enemmän kuin pelkän kauppatapahtuman – se muuntuu unohtumattomaksi elämykseksi.

Nopea implementointi jatkuvan kehityksen perustana

Skaalautuva sekä kehittyvä Shopify ekosysteemi tuo Uhanalle uusia kasvun sekä myynnin mahdollisuuksia. Uhanan laaja sekä laadukas sitoutunut asiakaskunta, jonka vuorovaikutusta sekä vaikuttavuutta lähdemme yhteisvoimin kehittämään. Uskollisten asiakkaiden lisäksi lähdemme tavoittelemaan uusia asiakkaita ja testaamaan aktiivisesti ostokokemusta parantaen sekä optimoiden liiketoimintaa sekä vakiinnuttamalla asemaa kilpailulla muotialalla.

Hanna ja Mira oranssissa ja raidallisessa asussa.
Uhana vaatemalli, jolla yllään KARA SHIRT ja HOUNDSTOOTH BLACK asuste.
Brancoy toimitusjohtaja Samuli Ala-Kasari mustassa hupparissa.

Asiantuntija apunasi