Viinitie - Oppimisalusta kiihdyttämään digitaalisen B2B kaupan liiketoimintaa.

Viinitie Oy on vuodesta 2003 lähtien ollut intohimoisesti omistautunut tarjoamaan suomalaisille laadukasta viiniä samalla edistäen korkeatasoista viini- ja kaupunkikulttuuria. Viinitie pyrkii tukemaan pientuottajia ja edistämään luontoa kunnioittavaa viljelyä historiallisesti merkittävillä viinialueilla. Asiakkailleen yritys haluaa olla mitattavaa lisäarvoa tuova luotettava kumppani.

Yritys on yksi ensimmäisistä maailmassa, joka on nollannut oman hiilijalanjälkensä. Viinitie houkuttelee alansa huippuammattilaisia tiimiinsä, ja kaksi heidän jäsenistään on suorittanut harvinaisen Master of Wine -tutkinnon.

Viinitie ei rajoitu pelkästään maahantuontiin, vaan osa tiimistä valmistaa myös omia laatuviinejä yhteistyössä tuottajaystäviensä kanssa eri puolilla maailmaa. Heidän oma Raja Riesling -viininsä on kymmenen vuoden ajan syntynyt 0,2 hehtaarin palstalta Saksan Pfalzissa, edustaen yrityksen filosofiaa puhtaudessa, kasvupaikan tyypillisyydessä ja hienostuneessa mineraalisuudessa. Viinitie pyrkii jatkuvasti luomaan parempaa viini- ja kaupunkikulttuuria ympärilleen intohimon ja huippuosaamisen voimin.

Viinitie on ollut asiakkaamme jo pidempään Shopify kehitystöiden ympäristössä, ja nyt haasteenamme oli kehittää asiakaskokemusta ja siirtää se uudelle digitaaliselle tasolle luomalla oppimisalusta B2B-verkkokaupan sisälle.

Services

OMNICHANNEL SUCCESS

OMNICHANNEL DESIGN ja SUPPORT & DEVELOPMENT

Ongelma

Ongelmanratkaisumme keskittyi vanhan oppimisalustan päivittämiseen, joka oli aiemmin toisella alustalla. Koska suurin osa Viinitien D2B-toiminnasta oli keskitetty Shopifyhin, halusimme löytää ratkaisun, joka mahdollistaisi suoran oppimismateriaalien toimittamisen verkkokaupan kautta ilman tarvetta ulkoisille linkeille. Samalla tavoitteenamme oli personoida asiakaskokemusta ja tarjota entistä yksilöllisempää sisältöä.

Tech partners

Shopify ja Claned

Ratkaisu

Brancoy loi innovatiivisen ratkaisun hyödyntäen jo olemassa olevaa Shopifyn teknologiaa ja integroimalla Claned-applikaation. Kustomoimme merkittävästi alustaa, kiinnittäen erityistä huomiota visuaaliseen ilmeeseen ja käyttäen omia vahvoja UI/UX-frameworkkejamme. Tämä mahdollisti Viinitielle entistä tehokkaamman ja visuaalisesti houkuttelevamman oppimisalustan, joka täydentää saumattomasti heidän B2B-verkkokauppaansa.

Uusi oppimisalustamme ei ainoastaan vastaa asiakkaamme Viinitien tarpeisiin, vaan se myös nostaa yrityksen digitaalista läsnäoloa uudelle tasolle. Tämä ratkaisu ei ainoastaan tehosta oppimista ja tiedonjakamista, vaan myös parantaa merkittävästi asiakaskokemusta, tuoden Viinitien visiot korkeatasoisesta viinikulttuurista ja laadukkaasta palvelusta entistä vahvemmin esille.

Viinitien sovellus auki älypuhelimen näytössä
Viinitien viinipulloja puukorissa
Brancoyn perustajajäsen Arttu Hietala

Asiantuntija apunasi