Kolme julistetta, jotka kertovat Brancoy:n ja Woolmanin yhteistyöstä.

Brancoy kasvaa Woolman -yhteistyöllä vahvaksi Shopify -verkkokauppaosaajaksi

Brancoy kasvaa Woolman -yhteistyöllä vahvaksi Shopify -verkkokauppaosaajaksi

Brancoy Oy sekä Woolman Oy ovat allekirjoittaneet liiketoiminnan siirtosopimuksen, joka astuu voimaan 1.4.2022. Tällä sopimuksella Brancoysta kasvaa merkittävä Shopify -verkkokauppaosaaja Suomessa. Woolman on Euroopan suurin Shopify Plus -toimisto.

Liiketoimintasiirron tavoitteena on tiiviin yhteistyön mahdollistamana palvella useamman kokoluokan verkkokauppiaita sekä edistää verkkokaupankäyntiä Shopify -ekosysteemin avulla. Woolmanista tulee siirron myötä yksi Brancoyn omistajista, ja he ovat vahvasti sitoutuneet kehittämään sekä kasvattamaan yritystä.

Brancoy – Entistä rikkaampia digitaalisia kokemuksia Shopify -verkkokaupoilla

Ensimmäisistä päivistä lähtien Brancoyn missiona on ollut tehdä muuttuneesta sekä kehittyvästä digitaalisesta toimialasta helpommin ymmärrettävämpää. Tähänastiset asiakaskokemukset digitaalisesta markkinoinnista, verkkosivujen rakentamisesta, sisällöntuotannoista sekä brändiuudistuksista ovat kasvattaneet ymmärrystäverkossa onnistumiseen. Tulevaisuudessa yhä useampi liiketoiminta tulee myymään verkossa ja Shopifyn -ekosysteemi mahdollistaa merkittävän kasvutekijän kaikille verkkokauppiaille.

Liiketoimintasiirron ansiosta Brancoysta kasvaa yksi Suomen suurimmista Shopify -verkkokauppaosaajista. Yritysjärjestely mahdollistaa nykyisten asiakkuuksien kehittämisen sekä tarjoaa työkaluja Woolmanin kotimaisten ja pohjoismaisten asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan kasvattamiselle.

“Matka Woolmanin kanssa on vasta alussa, mutta jo nyt on ollut palkitsevaa huomata, kuinka innostuneita ja sitoutuneita ihmiset ovat tästä yhteistyöstä. Meillä on aina ollut unelmana laajentaa asiakasportfoliota myös kansainvälisiin asiakkuuksiin. Tuntuu todella etuoikeutetulta, että yhteistyö luo meille nyt mahdollisuuden olla tukemassa kansainvälisiä verkkokauppa- ja kasvuyrityksiä.’’ Samuli Ala-Kasari CEO of Brancoy


Woolman – Euroopan suurin Shopify Plus -toimisto

Woolman on ollut vuodesta 2017 alkaen Shopify Plus Partner, jonka aikana Woolman on kasvanut Euroopan suurimmaksi Shopify Plus -toimistoksi. Woolmanin asiakkaita ovat brändit ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelta. Yrityksellä on toimipisteet yhteensä neljässä eri maassa, joista viimeisin, Lontoon toimisto avattiin tammikuussa 2022.

Liiketoimintasiirron ansiosta Woolman pääsee auttamaan kansainvälisiä yrityksiä kehittymään D2C -liiketoiminnassa sekä kehittämään Shopify -ekosysteemiä uusien asiantuntijoiden sekä kauppiaiden avulla yhä paremman kaupankäynnin saavuttamiseksi.

“Olemme näiden viiden kasvuvuoden aikana nähneet, miten merkittävää uuden kilpailun luominen on ekosysteemin kehittymiselle. Mitä enemmän on kilpailua, sitä enemmän toimistot rakentavat uutta osaamista ja tuovat osaajia ekosysteemiin. Tämä auttaa meitä kaikkia tulevaisuudessa luomaan vieläkin laadukkaampia asiakaskokemuksia.’’ Juha Harju, Founder and CEO of Woolman.

 

Yhdessä kohti Shopify -erinomaisuutta


Yritysten yhteinen tahtotila on palvella asiakkaita enstistäkin laadukkaammin ja tuloksellisemmin Shopify -ekosysteemin tarjoamilla mahdollisuuksilla. Brancoy sekä Woolman jakavat toimistotilat Woolmanin Jyväskylässä sijaitsevalla päätoimipisteellä. Samoissa toimistotiloissa työskentely mahdollistaa yrityksien kasvun tukemisen sekä teknisten tiimien yhteistyön.

Brancoyn sekä Woolmanin myyntitiimit tekevät tiivistä yhteistyötä. Yritykset keskittyvät eri verkkokauppa-asiakkuuksiin ja myyjät työskentelevät yhdessä löytääkseen kunkin asiakkaan eri kasvuvaiheisiin soveltuvat parhaat mahdolliset ratkaisut.

Brancoy toimitusjohtaja Samuli Ala-Kasari mustassa hupparissa.

Asiantuntija apunasi