Hulluna yhdisti verkkokaupan sekä kivijalkaliiketoiminnan Shopifyn avulla

 

Hulluna.com on suomalainen urheilun asiantuntijaliike. Nimensä mukaisesti Hulluna.com suhtautuu intohimoisesti urheiluun tarjoten markkinoiden laadukkaimmat sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut niin hiihdon, pyöräilyn sekä juoksulajien harrastajille kuin myös kilpaurheilijoille.


OngelmaLähtötilanteessa Hulluna.com tunnettiin asiantuntevana urheiluliikkeenä paikallisesti. Kivijalkamyymälä on aina palvellut asiakkaita hyvin, mutta verkkokauppatoiminta ei ole pysynyt kivijalkaliiketoiminnan tasolla.

Hulluna.com halusi viedä D2C-liiketoiminnan uudelle tasolle, jossa verkkokauppa sekä kivijalka toimivat mahdollisimman monipuolisesti yhteen. Samalla haettiin alustaa, joka tulevaisuudessa mahdollistaisi kasvun myös Suomen rajojen ulkopuolelle

RatkaisuPerustimme Hulluna.comille uuden Shopify-kaupan, johon otettiin käyttöön Shopify POS-kassajärjestelmä. Shopify POS mahdollistaa varaston inventaarioiden ylläpitämisen sekä datan analysoimisen yhdeltä alustalta. Siirsimme vanhan kaupan tuotteet Shopify-alustalle sekä loimme suuren määrän uusia tuotteita yhteistyössä asiakkaan sekä asiakkaan jälleenmyyjien kanssa.

Panostimme sivustolla sen visuaaliseen asiakaskokemukseen sekä toiminnallisuuteen. Keskityimme siihen, että asiakkaan arki verkko-sekä kivijalkakauppiaana olisi mahdollisimman helppoa ja ketterää.

Meille tärkeää oli, että projektin lopputuloksena asiakas voi keskittyä kehitystyöhön ja innovointiin eikä virheiden sekä välttämättömien toiminnallisuuksien korjaamiseen. Jatkossa kehitämme sivuston toiminnallisuutta sekä asiakaspalvelua verkossa yhä monipuolisemmaksi ja aktiivisemmaksi yhdessä asiakkaan kanssa.

Kiinnostuitko?