Työpaikat

Uskomme, että mikä on hyväksi ihmisille, on hyväksi yrityksille. Meitä tukevat monipuoliset mahdollisuudet, aktiivinen oppiminen, selkeä urakehitys ja motivoituneet ihmiset.

Avoimet paikat:

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa tehtävää?

Täytä avoin hakemus

Miksi me?

Kulttuuri

Niin kun monessa muussa modernissa yrityksessä - niin meilläkin - hybridityö on mahdollista.

Usein brancoylaiset silti kokoontuvat toimistolle. Vaihdetaan kuulumiset ja keitetään kahvit. Kulttuurimme on hyvin avoin ja rento. Työpisteillämme vallitsee inspiroitunut ja vapautunut tekemisen meininki.

Mitä Brancoy tarjoaa?

Olemme nuorekas sekä nopeasti kehittyvä toimisto. Kasvumme tuo uusia merkityksellisiä asiakkaita ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Brancoyn työntekijänä pääset aidosti vaikuttamaan omaan työntekoosi sekä yrityksen toiminnallisuuksiin. Suhtaudumme rennosti etätyöskentelyyn, mutta arvostamme myös yhdessä työskentelyä ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Meiltä saat modernit työkalut sekä järjestelmät, jotta voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Työskentelemme kotimaisten yritysten lisäksi ulkomaisten asiakkaiden kanssa, joten pääset vaikuttamaan myös kansainvälisesti. Brancoyn vahvuutena on yhdessä tekeminen, ja rakennammekin omaa kasvuamme tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Tiimityöskentely ja positiivinen itsensä ylittäminen ajavat meitä kohti uusia tavoitteita ja asiakkaita.

Kasvutavoitteet vaativat järjestelmällistä sekä kovaa työtä – hauskuutta unohtamatta. Haluamme huolehtia, että työntekijät voivat meillä hyvin niin työpäivinä kuin vapaa-aikanakin.

Hae töihin

Haetko kenties harkkapaikkaa, kokoaikatyötä vai toimitko freelancerina? Siinä tapauksessa hae meille töihin!