Valkoisella Ipadilla auki Shopify Point of Sale ja vieressä musta maksupääte.

Shopify POS - Integroi verkkokaupan ja kivijalkamyymäläsi data samaan paikkaan

Shopify POS - Integroi verkkokaupan ja kivijalkamyymäläsi data samaan paikkaan

Aiemmassa blogissamme kerroimme, kuinka maksimoit asiakastyytyväisyyden ja teet lisämyyntiä Shopify Point-Of-Salesin avulla

Tänään keskustelun aiheena on verkkokaupan ja kivijalkamyymälän datan integrointi samaan alustaan ja kanssamme on keskustelemassa Shopify Retail Partnership -johtaja Marc Fortin. Yhteinen missiomme on auttaa kauppiaita ymmärtämään paremmin asiakkaidensa Shopify POS -etuja.

Kilpailun kasvaessa kauppiaat kokevat erilaisia kipupisteitä asiakaskokemuksen parantamisessa

Verkkokauppojen lisääntyessä kivijalkakaupat kohtaavat enemmän kilpailua kuin koskaan. Kuluttajien tottumukset ovat muuttuneet ja ostajilla on nykyään korkeat odotukset. Lisäksi he käyttävät yhä enemmän teknologiaa ostosten tekemiseen, mikä tekee kauppiaille haasteellisemmaksi pysyä mukana muuttuvissa käytännöissä.  Asiakkaat eivät välttämättä enää ymmärrä ongelmaa, jossa myyjän on tarkistettava varastosaldot, sillä saldojen on oltava kaikkien saatavilla.

Myös fyysisen myymälän ylläpitokustannukset, mukaan lukien vuokra, apuohjelmat ja henkilöstö voivat olla korkeita ja aiheuttaa merkittäviä paineita kauppiaiden tulokseen. "Voinko maksaa Apple tai Samsung Paylla" on kaupan yleisin kysymys. Tämä on yksi syy kauppiaalle mukauttaa järjestelmä uusiin teknologioihin. Teknologian kehittyessä kauppiaiden on pysyttävä uusien trendien ja innovaatioiden aallonharjalla, jotta liiketoiminta säilyy merkityksellisenä ja kilpailukykyisenä.

Shopify -kauppiaitten kipupisteitä lueteltuna

Miksi Shopify -POS on hyvä vaihtoehto?

Shopify POS on tehokas vaihtoehto yrityksille, koska sen avulla yritykset voivat myydä tuotteittaan helposti myymälässä sekä verkossa samalla alustalla. Se tarjoaa myös erilaisia ominaisuuksia, kuten varastonhallinnan, asiakashallinnan ja myyntiraportoinnin. Lisäksi se on helppo asentaa ja käyttää, ja se integroituu saumattomasti muihin Shopify-työkaluihin ja -sovelluksiin. Näin yritykset voivat tehostaa toimintaansa ja parantaa yleistä tehokkuuttaan.

Shopify POS -ominaisuudet:  

 1. Suora toiminta: Käyttämällä samaa alustaa sekä myymälä- että verkkomyyntiin, yritykset voivat helposti hallita yhdestä paikasta varastoa, seurata asiakastietoja ja luoda myyntiraportteja.
 2. Parempi tehokkuus: Shopify POS on helppo asentaa ja käyttää, mikä auttaa yrityksiä säästämään aikaa sekä vähentämään virheiden mahdollisuutta.
 3. Saumaton integrointi: Shopify POS integroituu saumattomasti muihin Shopify-työkaluihin ja -sovelluksiin, kuten toimitus- ja maksuprosessoreihin, mikä voi auttaa yrityksiä automatisoimaan tiettyjä tehtäviä ja parantamaan työnkulkuaan.
 4. Lisääntynyt myynti: Shopify POS:n avulla yritykset voivat helposti käsitellä myymälätapahtumia ja seurata asiakastietoja, mikä auttaa yrityksiä lisäämään myyntiä ja rakentamaan vahvempia suhteita asiakkaisiinsa.
 5. Mobiiliyhteensopivuus: Shopify POS on myös mobiiliyhteensopiva, mikä tarkoittaa, että sitä voivat käyttää yritykset, jotka myyvät tavaroita liikkeellä, kuten markkinoilla tai messuilla tai yritykset, joilla on useita toimipisteitä.
 6. Turvallinen maksaminen: Shopify POS käyttää suojattua maksujen käsittelyä, mikä auttaa yrityksiä suojaamaan arkaluontoisia asiakastietoja ja vähentämään petosten riskiä.

Suurin syy siihen, miksi kauppiaan tulisi ottaa käyttöön Shopify POS on se, että sen avulla kauppiaat voivat yhdistää online- ja offline-järjestelmänsä.

 –Marc Fortin, Shopifyn vähittäismyyntikumppanuudet.

 

Shopify point of sales omnichannel havainnollistettuna

Integroi data

Shopifyn POS on loistava väline datan seurantaan. Shopify teki luettelon tärkeimmistä dataominaisuuksista, joita voimme mitata:

 

Termi

Selitys

Nettomyynti

Päivittäinen kokonaismyynti, josta on vähennetty palautukset ja muut vähennykset.

Keskimääräinen tilauksen arvo

Asiakkaan tilauksen keskimääräinen rahallinen arvo.

Tuotteet per tilaus

Keskimääräinen tuotteiden lukumäärä asiakkaan tilauksessa.

Huipputuotteet myynnin perusteella

Kolme parasta tänään myytyä tuoteversiota. Myytyjen yksiköiden määrä ja kokonaismyynti on myös listattu.

Top product types by net sales

Suosituimmat tuotetyypit myynnin perusteella.

Parhaat myyjät myynnin mukaan

Kolme parasta myyjää tänään. Listataan myös käsiteltyjen tilausten määrä ja kokonaismyynti.

Maksutavat tyypeittäin

Päivän maksutavat tyypeittäin. Myös nettomaksujen kokonaismäärä on lueteltu.

 

Mitkä ovat Shopify POS:n parhaat ominaisuudet ja miksi ne ovat niin kilpailukykyisiä?

Parhaat ominaisuudet liittyvät online- ja offline-myynnin yhdistämiseen:

 • Mukautettava Smart Grid
 • Synkronoitu varasto
 • Täysin synkronoidut asiakasprofiilit
 • Sähköpostikorin toiminnot
 • Osta myymälästä, lähetä kotiin
 • Integroidut asiakasuskollisuuspisteet
 • Integroidut lahjakortit

 Mikäli haluat kuulla lisää miten Shopify POS palvelee omia liiketoimintasi tarpeita ota meihin yhteyttä.

Brancoy toimitusjohtaja Samuli Ala-Kasari mustassa hupparissa.

Asiantuntija apunasi